En kort uppdatering

Jag äter just nu frukost och ska till jobbet om en stund. Ska bara ut med Troll, Lovis och Signe först! Inte mycket tid att blogga just nu.

En dialog har öppnats för att sammarbeta mellan utbildningssektorn och agilitysektorn. Jag vet inte alls hur det ska se ut eller vad agilitysektorn egentligen vill, vi behöver nog ha ett möte för att hitta en klar linje som vi vill ha. Jag nämnde i ett mail till utbildningssektorn och styrelsen att vi inom agilityn känner oss exkluderade och det är inte helt utan orsak. Till exempel nämnda symposium, att agilityinstruktörerna inte blev nämnd tillsammans med övriga nyutbildade instruktörer i klubbtidningen och att det viktigaste medlemsötet för senare tid skedde samtidigt som alla agilityaktiva var på Vintercupen. Detta är kanske inte med avsikt, men vittnar ändå om att vi befinner oss utanför annan verksamhet.

Klubben reagerare iaf på min känsla av utanförskap och nu ska det diskuteras. Det känns bra. Nu ska vi bara lista ut hur vi vill ha det och sen försöka hitta en lösning som passar resten av klubben också 🙂

Så, nu måste jag kila!

Tjupp!

Publicerat på 04 februari 2009, i Agilitysektorn, Just nu. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Härligt att ni ska diskutera detta. Förhoppningsvis så fattar man och ni får ta den plats ni har rätt att ta. Jag håller tummarna.

    Reneth
    direkt från valplådan

    Gilla

  2. Vad bra att det händer nåt positivt! När det gäller HUS intäkter så kan du nog hävda att vissa av kursdeltagarna är blivande agilityekipage så agilityn drar in pengar även till HUS.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: