Motion och lite lydnad

Förra veckan sprang jag och Troll två gånger ca 3,5 km. Idag sprang vi 3,5 km igen! Känns kanon att vi verkligen kommit igång, det känns inte alls motigt längre, tvärtom så blir jag SKITSUR när det händer nåt som gör att jag inte kan springa. Jag får ju egentligen inte springa just nu, men det funkar bra med höften (som ju var det ursprungliga problemet). Istället fick jag ont i hälsenan i torsdags. Nu är den bättre, men det stör mig att det alltid är något som havererar efter en springtur. Om jag är såhär nu, hur ska det bli om 10 år liksom 😦 ??

Iaf så körde Trollis och jag lydnad också, vittring med skogspinnar, vilket går LYSANDE!! Han har ju verkligen fattat, iaf när inte pinnarna luktar av något annat. Jag måste köpa en kasse med pinnar så jag har ett lager. Tydligen så kör alla proffsen på sprillans nya pinnar varje gång och kasserar pinnar som man tagit i, eller som hunden tagit i. Det måste ju gå åt en hel del pinnar, men det får det väl vara värt om vi kan få till det där lydnadschampionatet nån gång?

Måste ju säga att vinterns sporadiska lydnadsträning verkligen gett resultat, han är riktigt duktig på både fjärren och inkallningen också. Fria följet är mycket bättre och positionen är bättre vid dumrutan också. Man kan tom säga att träning faktiskt GER resultat 😉 Måste få tillresterande moment också, och dom är inte lika lätta att träna på promenaderna…

Publicerat på 09 februari 2009, i Hedvigs träning, Lydnad, Troll. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Motion och lite lydnad.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: