Mer från i torsdags

Jag missade att skriva igår att Isa uppförde sig som en ängel 😀 !! Hon vallade fåren helt lös med Frida och jag har aldrig sett henne ha en sådan attityd! Plötsligt verkar hon insett att det inte bar handlar om henne utan att matte faktiskt har stor betydelse! Det häftiga framför allt är att Isa gick så fint utan piska, gap eller härj, utan enbart med en liten cola-flaska med några stenar i…

Isa vallar med Karin och Frida

Isa vallar med Karin och Frida

Trollis blev fångad på ett par bilder också, här är en actionbild mitt i delningen! 

delning
Iväg med er får, here comes the Troll!

Skickar med en bild från i torsdags också, när Johanna och jag med hundar var på en härlig promenad i solen, det kändes faktiskt som vår!!

Moa, Manne och Troll i solen

Moa, Manne och Troll i solen

Nu ska Troll och jag åka till Valla och simma!

Publicerat på 14 februari 2009, i Just nu, Vallning. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Är det en tik du planerar för? Jag trodde det var ytterligare en hane du tänkte dig. Har du bestämt dig ännu om du ska ha en? Kanske värt att vänta på att de föds först i och för sig?! Ha det gott!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: