Solig helg!

Till att börja med kommer en filmsnutt från i torsdags! Frida har klippt ihop, tack 😀

Hela helgen har ju varit strålande vacker och kall! Vi började lördagen med att simma 3×10 minuter!

Troll i poolen!

Troll i poolen!

 

Sen åkte jag och Linnea ut till Tinnerö och gick på Rosenkällasjön. Det var helt underbart! Solen sken och hundarna lekte för fullt!

Rocky och Tage gillar snö

Rocky och Tage gillar snö

Troll mitt i språnget!
Troll mitt i språnget!

Idag gick jag och Åsa milen i Vidingsjö! Skönt att få en ordentlig promenad när det är för kallt för att valla och springa och väldigt trevligt med promenadsällskap! Sen tränade Troll och jag ett kort pass lydnad innan Vintercupen. Vi tog rutan kanske 4 gånger och dirapporterna ett par gånger, samt metallen en gång. Troll skötte sig strålande faktiskt! Börjar få hopp om lydnadssvamp.. 😉

Tredje deltävlingen i Vintercupen gick av stapeln idag, nästa gång är det final! Det var kallt som attan idag, särskilt för mig och Anna  som inte springer själva. Jag var helt stelfrusen när jag kom hem.  Oj vad jag längtar till våren när man kan vara ute läääänge utan att frysa!

Publicerat på 15 februari 2009, i Just nu, Lydnad, Rehab, Simma, Vallning. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Solig helg!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: