Sjuk…

Idag vaknade jag med ont i halsen!! Jag som ALDRIG är sjuk! Men nån gång ska väl även jag drabas av virus kanske.. På mitt jobb delades det ut influensavaccin och jag vägrade styvnackat att ta för att jag anser att man inte ska vaccinera sig mot allt. Immunförsvaret behöver lite att jobba med annars hittar det på annat bus (som allergier) och dessutom blir det slött av att inte få nya utmaningar då och då. Mitt immunförsvar gör nästan alltid sitt allra bästa och jag är kanske lindrigt förkyld 1-2 gånger om året, några dagar i taget, så jag hoppas på att jag är fit for fight igen på ett par dagar!

Troll och jag har iaf försökt att hålla ångan uppe i veckan, totalt har vi sprungit en mil och gått flera… 😛 Och det syns! Dels på Trolls matkonsumption, dels på mig faktiskt! Härligt att både se och känna ett tydligt resultat efter träningen 😀

Vic har varit här en sväng, vi åt på Kniv & gaffel i fredags och det är ett himla mysigt ställe! Igår latade vi oss mest men tog också en härlig promenad på Rosenkällasjön!

Victor och Troll leker med en pinne :)

Victor och Troll leker med en pinne 🙂

 

Tjoho :D
Tjoho 😀

Imorgon ska jag på intervju för ett biologjobb 😀 😀 Håll tummarna för mig 😀 😛

Publicerat på 22 februari 2009, i Hedvigs träning, Jobbelijobb!, Just nu, Rehab, Troll. Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

 1. Johanna och Moa

  shit vad duktiga ni är… får lite lätt ångest! Vi går nog ett par mil, men den dagen Johanna springer en mil finns inte. Du får inte springa om du är förkyld bara… farligt farligt.. Söta bilder på Trollis! kram

  Gilla

  • Johanna, alla kan springa :P, jag kan inte heller, egentligen 😉 Och nej, jag ska inte springa när jag mår dåligt…

   Gilla

 2. Håller tummarna för jobbet!

  Gilla

 3. Håller tummarna för att jobbintervjun går bra i morgon!

  Gilla

 4. Kan informera om att intervjuvn gick mycket bra 🙂

  Gilla

%d bloggare gillar detta: