Oh my..

..vilken lång utmaning jag fick från Johanna! Nu är den gjord iaf 😛 Jag har varit på intervju idag och jag tycker att det kändes bra. Får besked i slutet på veckan eller i början på nästa! Håll tummarna!!

Min förkylning tog slut lika snabbt som den började, jag har bara lite ont i halsen idag, trots att jag kknde mig riktigt sjuk igår. Heja immunförsvaret!!! 😀

Troll tycker att han har haft det fuktansvärt tråkigt just nu. Jag jobbade mycket förra veckan och har medvetet tagit det lugnt i helgen. Men jag tänker att det är bra att ha lugna dagar också. Marie (på Norsholm) sa en gång att om man tränat hårt i 14 dagar är det bra att vila 4 dagar för att låta eventuella småskador läka ihop. På så sätt undviker man större skador.  Jag vet inte om man kan säga att Troll tränar hårt, men det blir ju ändå lite löppass och träning i veckorna och det är väl bra att bara gå promenader emellanåt.

Nu ska jag forska i hur jag ska placera min pensionspengar, hur vet man var man ska stoppa dom? Jag har verkligen ingen aning???

Publicerat på 23 februari 2009, i Just nu. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

 1. Vi håller alla tummar och tassar här i Jkpg för att du får jobbet!

  Gilla

 2. *hejjahejja*
  Jag tycker såhär: Du får det jobb du sökt, och jag får det jobb jag sökt! 😀
  Done deal?? 😉

  Gilla

 3. Marie: I’m in 😀

  Gilla

%d bloggare gillar detta: