Troll är bättre och jag är ett offer för tekniken

Igår kväll så var Troll så halt att han knappt alls stödde  på sitt vänstra ben, tidigt i morse såg jag att han haltade också, men på förmiddagen såg det bättre ut. När jag är ute med honom syns det inte alls, utan det är när han vilat och reser sig upp. Det får bli korta promenader och koppel ett par dagar så får vi se sen.

Jag skulle göra mitt beryktade pensionsval i morse. MEN det vore ju lite underligt om allt skulle flyta på, så därför strulade först Java som jag måste ha till min internetbank och e-legitimation. Ringde banken som hänvisade mig till Alltele som sa att dom inte kunde göra något. Den BRA nyheten är ju att jag iaf kom fram till Alltele 🙂 Så jag fick lösa det själv. Avinstallera Java, installera det på nytt, starta om datorn sjuttielva gånger, sen var jag redo för pensionsval. När jag kryssat i vad jag ville ha skulle jag bara bekräfta med e-legitimationen och då blev det ett ”oväntat tekniskt fel”. Tre gånger.

Tänk vad enkelt det hade varit om jag bara fått ett papper med små kryssrutor på som jag sen kunde skriva under och skicka in??  Lycka på ett litet papper liksom. Med förbetalt porto, welcome to heaven!! 😛 Är detta val verkligen värt allt besvär?

Idag hade jag tänkt hinna med en massa saker eftersom jag normalt brukar gå 1-1½ timme med Troll och träna honom också och idag skulle han ju bara koppelrastas. Men all den dyrbara tiden gick åt till att strula med min dator och mitt pensionsval. Eller vänta, jag tvättade två maskiner också 🙂 Tjoho!

Tjupp!

Publicerat på 09 mars 2009, i Just nu, Rehab. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Man undrar ju hur ofta det blir ett ”väntat tekniskt fel”? 🙂

  Gilla

  • Eller hur 😛 Det skulle väl vara i de fall då sidan ligger nere helt och hållet då… 😉

   Gilla

 2. Det blev en lugn kväll igår sett ur hundsynpunkt – båda sov så gott efter jag hämtat dem 🙂 Tack för hjälpen med passningen i helgen! Känner du för fler långa promenader så kan jag gärna skicka med hundarna igen 😉

  Gilla

 3. Anna, hahaha det kommer nog dröja innan jag går SÅ långt igen 😛

  Gilla

%d bloggare gillar detta: