Eva Marie på besök, jobbsök, Åsa-promenad, msn och retliga ”s”…

Dagen började med att EM kom hit med sina tre rovdjur! Vi tog en morgonpromenad och åt frukost, tanken var att vi skulle träna klickerspelet, men tiden rann visst iväg ändå… Trevligt var det iaf 😀 Vi ses ju inte så ofta numera, så det är riktigt roligt att bara sitta och snacka skit om allt möjligt när man får tillfälle 😀

Sen blev jag lite nostaglisk och skrev föregående inlägg, vilket gjorde att jag blev desperat efter promenadsällskap på eftermiddagen också. Så går det när man känner sig ensam och övergiven ;). Så Åsa och toktassarna kom hit på en sväng i Rydskogen! Det var rätt mycket folk, men håller man sig undan spåret så går det rätt bra ändå. Så himla skönt att slippa gå själv ibland! Det är mycket värt med promenadsällskap, särskilt när man känner sig lite ensam.. 😛 Tack Åsa!

Eftermiddagen (innan Åsa-promenaden) ägnades åt jobbsök. 4 st ansökningar fick jag iväg runt om i landet. Just nu har jag sökt 8 jobb i mars. Inte så illa pinkat om jag får säga det själv 😉

Till sist tänkte jag att jag skulle korrekturläsa mitt exjobb för andra gången. Första gången hittade jag lite fel, skickade en omarbetad version till min handledare som sparade om till PDF-format och skickade tillbaka till mig så att jag kunde vidarebefordra det till tryckeriet. Idag hittade jag ett okänt antal liknande fel så nu måste proceduren göras om… 😦 Det som hänt är att jag skriver ett stort antal gånger extinction risks och risk for secondary extinctions. I hälften av alla gånger (och ni ANAR inte hur många gånger det är totalt!!) så har jag antingen skrivit dit ett s för mycket, eller för lite… SUCK!!! 😦 Menmen. Bara att ändra och skicka in igen. Hoppas hoppas nu att nästa version är rätt. Annars är risken att jag godkänner även om det är nåt litet småfel… 😛

Medan jag läste exjobbet så laddade jag hem den nya versionen av msn. Det gick tokrätt åt h*e kan man säga, så nu fungerar inte msn överhuvudtaget. Jag kommer in, sen stängs det av.. Inte kan jag få tillbaka den gamla versionen heller och inte hittar jag själv programmet så att jag kan avinstallera det. Det verkar inte finnas i listan?? Mutter och morr, jag gillar ju msn!! Men det ska ju funka också. Har skickat mail till supporten så vi får se hur det går. Som tur är så går det ju även att nå mig via bloggen, på mail och telefon så någon panik är det ju inte 😉

Nu ska lilla Trolleboll ut på kvällspromenad, sen väntar sängen. Är jättetrött fortfarande, misstänker mastodontstädningen igår..

Publicerat på 15 mars 2009, i Jobbelijobb!, Just nu, Studierna. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Eva Marie på besök, jobbsök, Åsa-promenad, msn och retliga ”s”….

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: