Tappat flyt, men ett Monster!

Monster är född :D! Inz och Ben blev stolta föräldrar idag och vad jag vet så blev det 2 hanar = en valp till mig 😀 😀 Jättekul förstås och jag bara väntar på att Åsa ska uppdatera bloggen med bilder 😉

Jag skröt ju om mitt flyt och goda tur häromveckan och tyvärr så måste jag berätta att turen verkar ha vänt. Nu är det en hel hög med saker som har gått sönder! Till att börja med så gick bilen inte igenom besiktningen så det pillade brorsan med i helgen. Sen havererade msn när jag laddade ner en ny version, och först igår så fick jag igång det igen med hjälp av supportmail och lite (ganska mycket) lirkande. Cykeln fick punka i onsdags också, det var en sten som gått IGENOM däcket upptäckte jag igår när jag lagade slangen. Mitt nya handsfree som jag köpte till telefonen funkar inte som det ska, man hör störningar och det är MYCKET irriterande, alltså måste jag tillbaka till Teknikmagasinet och reklamera..  Iläggen till skorna funkar inte heller som dom ska utan jag får ännu mer ont, måste tillbaka och försöka reklamera dom.

Slutligen så havererade min mobiltelefon i morse… Nu blev jag faktiskt riktigt ledsen :(! Jag har bara haft den några månader, men eftersom jag köpt den av Victor som i sin tur köpt den på Blocket så har jag inte kvitto utan får betala kostnaden för att laga den själv. Jag pratade med Sony Ericson i morse och dom trodde att själva inläsningen av SIM-kortet slutat fungera… Jag gillar verkligen telefonen så jag ska väl iaf kolla vad det kan tänkas kosta att laga den.

Tur i oturen är att jag har ett gäng telefoner på lager hemma så det är bara att plocka fram nästa, dessutom så har jag en relativt ny kopia på alla kontakter, dock så är kontakter nyare än 3 månader borta. Så om du har på känn att jag inte har ditt nummer, messa mig är du snäll!

Den här veckan har jag otroligt mycket att göra. Förutom att reda ut alla saker som inte funkar så måste jag besikta bilen, hälsa på min vän Lena och hennes alldeles nya bebis Elsa och gå till tandläkaren. Kan ju lätt säga att det jag ser mest fram emot är att träffa Lena och Elsa :)!!  Och på lördag flyttar jag! Och jag har inte ens börjat packa och jobbar helttid den här veckan… Hujedamej hur ska det här gå till?

Publicerat på 23 mars 2009, i Födelsedag, Just nu, Monster. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Urk! Och jag som tyckte jag hade tappat flytet. Jag ska nog sluta mesa mig. 🙂

    Gilla

  2. Malin o Knutte

    Du får se det som att du har flyt med valpen i alla fall =) Spännande!

    Gilla

<span>%d</span> bloggare gillar detta: