Ordning och reda. Och vallning :P

Idag har jag försökt bringa lite reda i mitt liv 😛 Alltså så har jag lämnat tillbaka en bromsslang som jag köpte helt i onödan, samt bytt ut mitt handsfree, så nu ska ni förhoppningsvis kunna prata med mig utan störningar och rundgång 😉 Jag reklamerade mitt gamla handfree till butikschefen och han var helt OTROLIGT fjäskig, vilket fick mig att undra om dom inte är vana vid kvinnliga kunder, eller om dom är extremt måna om att inte tappa sina kunder?? Stort mysterium 😉

Fler saker ska avklaras i morgon, bl a ombesiktning av bilen. Håll tummarna! Den stora frågan är NÄR jag ska packa??

Jag har glömt rapportera om det sista passet ankvallning i helgen! AC har tyvärr tvingats omplacera sina ankor, typiskt nog när snön började försvinna och vallningsmöjligheterna öka…

Troll och jag jobbade med det som vi tränade på hos Eva och hos Karin, dvs öppna flanker! Jag satte tryck på honom och då ser han INTE tillplattad och tryckt ut, däremot vänder han sig om med ryggen mot ankorna, så han släpper ju definitivt trycket på dom. Borde väl vara bra nog? Det är svårt att flankera ordentligt tycker han (eller han slarvar) i fråndrivning och framdrivning framför allt. Men jag tycker definitivt att han svarade på träningen! Jag tycker att han känns fin, får vi ihop lite bra träning framöver så ska det nog bli några tävlingar i sommar! Men just nu är det ju svårt, tackor som lammar och leriga hagar…

Jag var iaf väldigt nöjd med passet, i princip tränade vi bara på away/come bye och flankeringar och jag tycker att ett strängt du.. fick honom att tänka ut och runt redan mot slutet av det här passet 😀

Publicerat på 24 mars 2009, i Just nu, Vallning. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Han såg jättefin ut i flankerna =)

    Gilla

    • Tack 🙂 Det kändes riktigt bra också 😛 Isa var ju också riktigt duktig!! Får kolla upp får i Kolmården 🙂

      Gilla

%d bloggare gillar detta: