Valplängtan..

Måste ju skriva lite om valp idag också, jag är så himla sugen! Kul att så många gillade den fläckiga av er 😛 Jag gillar ju också den, den är ju URSÖT!! Men man ska faktiskt inte välja på utseendet 😉

Jag kan ju erkänna att jag delvis valde Troll på grund av hans fläckiga ansikte, jag hade tre st hanar att välja på, en valde jag bort direkt för han och jag klickade inte alls. Kvar var Troll och Swift! Jag hade svårt att välja mellan dom, för dom var så jämna och fina båda två och visst hade då färgen betydelse för att det just blev Troll som fick flytta hem till mig!

När det gäller Monster så kommer jag definitivt gå på mentalitet och att vi ”klickar”, men är dom jämna så kommer ju kanske utseendet spela en liten roll 😉 😛 Det är iaf otroligt lyxigt att få välja :D!!

Publicerat på 24 mars 2009, i Just nu, Monster. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Hur länge är det kvar tills den stora dagen? Alltså, när är det tänkt att du får honom?

    Gilla

  2. Min inre strid är inte helt avgjord och just nu har förnuftet försprång före hjärtat 🙂

    Gilla

%d bloggare gillar detta: