Hets

Det är mycket som ska fixas den här veckan. Idag hälsade jag på Lena och Elsa! Elsa är en vecka gammal och bedårande söt med väldigt rund kinder och trubbig lite näsa 🙂 Det syntes både vem som var far och mor till det lilla knyttet 🙂

Bilen skulle ombesiktas också, men tyvärr så var det lååång kö och jag hann inte vänta. Så imorgon får det bli tandläkaren OCH bilprovningen före kl 12… Inga förseningar tillåts i det tajta schemat. Frågan om när packning ska ske är fortfarande obesvarad 😉

Troll är just nu lite rastlös eftersom det inte blir så jättemycket tränat för tillfället. Tur att Ida finns iaf, TACK 😀 Vi har tränat lite lydnad och så, men det går inte lysande. Hans stora rumpa svänger ut ifrån mig ofta och jag har börjat fundera på belöningspositioner. Jag belönar ofta framåt-åt höger och det är klart att han får dragning däråt då. Istället så ska jag prova att belöna ut åt vänster så att han kanske drar däråt istället. Vi får se om det funkar 🙂

Vårt agilitylag har iaf fått ett namna och ett debutdatum! Fårtokarna och Labradåren ska ha premiär den den 1 maj i Söderköping!! Weee 😀 Nu ska jag bara sätta igång med träningen också 😛

Publicerat på 25 mars 2009, i Agility, Jobbelijobb!, Lydnad. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. Gick tandläkarbesöket och bilprovningen vägen? Hann du allt? 🙂

    Gilla

%d bloggare gillar detta: