Glad Påsk!

En strålande morgon med sol och helt stilla vatten, OTROLIGT vackert på vår morgonpromenad! Jag och Troll tog tillfället i akt och gick 1 ½ timme i solen, jag med kameran i högsta hugg. Landskapet här är väldigt kuperat och jag behöver knappast oroa mig för att Troll inte simmar just nu. Varje promenad innebär klättring och forcering i mjuk mossa och blåbärsris, både mina och Trolls muskler tränas på ren automatik 🙂

Bråviken i morgonljus

Bråviken i morgonljus

Troll i morgonljus :)

Troll i morgonljus 🙂

Blåsippan ute i backarna står..

Blåsippan ute i backarna står..

Jag har påbörjat ett miljöberikningsprojekt för Troll. Han är ju själv ganska mycket nu, har inte hittat nån hundvakt utan jag åker hem på lunchen och då blir det för många timmar själv tycker jag. Inget jag kan göra så mycket åt, förutom att försöka hitta en bra hundvakt, men jag KAN ju hitta på saker åt honom att göra här hemma. Inspirerad av EM har jag därför köpt en kong! Troll får nu färskfoder (Fodax) blandat med torrfoder i kongen till frukost och till lunch. Det tar honom iaf 20-30 minuter att äta så det är helt klart med givande än att äta direkt ur skålen! Jag ger honom emellanåt saker att tugga på också, som grisöron. Tyvärr så tuggar han ju inte på dom utan gömmer dom istället, å andra sidan så måste det ju ses som miljöberikning att spendera tid på att gömma det! Igår hade Troll tagit sig förbi komposgallrena upp i min säng och grävt ner grisörat under mina kuddar… Mysigt värre 😛 Skönt att veta att vovvarna (för då har jag ju två :D) inte kommer vara hemma alls mycket själva i sommar! Fördelen med inventeringsjobb 😛
Troll och kongen :)

Troll och kongen 🙂

 Just nu kollar jag in min distanskurs i Miljölagstiftning, har inte direkt hunnit med den. Tyvärr så måste man ju jobba för att få poängen också, inte bara anmäla sig 😛 Upptäckte att en uppgift skulle vara inne idag, bäst att jag sätter igång.. 😛

Till slut vil jag önska er alla en riktigt

GLAD PÅSK!!

Publicerat på 10 april 2009, i Foto, Jobbelijobb!, Just nu. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. eva marie här på maries dator från malmö 🙂 Glad påsk till er också!! kram från oss alla!!

    Gilla

  2. Glad Påsk till dig och Troll!

    Kramar!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: