Helgsysslor!

Den här helgen (som härligt nog inte är slut än :P) så har jag hunnit med massor! Förutom att hälsa på Isolde så har jag också bytt däck, hämtat ved hos pappa, vallat hos Susanna i Krisseby och tränat agility två gånger! Dessutom har jag handlat 3 par skor och blivit klådd i biljard… Jag tror nog att jag delar upp det i flera inlägg så blir det inte ett jätteinlägg… Först ut ett kort inlägg UTAN hundar 😛

Jag träffade Anders en sväng i fredags och spelade biljard, vilket jag förlorade ganska stort.. Fast en av gångerna var faktiskt en fuskomgång, det var nästan helt omöjligt för mig att skjuta bort min sista boll utan att få i den svarta… Jag ledde dessutom när det hände! Trevligt var det iaf, jag gillar verkligen att spela biljard, även om jag inte är speciellt duktig 😛

Jag köpte också 3 par sneakers, ett par joggingskor med pronationsstöd och två par snygga vardagssneakers. Varför 3 kan man ju undra, men jag fick faktiskt det tredje på köpet 😀 Känns väldigt bra, jag känner väldigt sällan att jag har bra och snygga saker att sätta på fötterna 🙂

Veden var också en väldigt bra grej, liksom däcken, besvärligt när allt sånt hamnade så långt bort nu när jag flyttat! Det var förut 2,5 mil till pappa, nu är det 9,5, vilket är en stor skillnad! Det går ju inte att åka 10 mil för att byta däck utan det gäller ju att man har andra ärenden i området. Nackdelen med Kolmården…

När jag är klar med bloggen är planen att ta en lång promenad och njuta av det vackra vädret och sen att plugga djur i solen… Dagen då jag ska flyga solo på jobbet närmar sig med stormsteg!

Publicerat på 12 april 2009, i Jobbelijobb!, Just nu. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Jäklar i lådan. Och du ”klagar” på att jag bloggar mycket. 😀

    Jag måste ju kanske i ärlighetens namn tillägga att du nog faktiskt egentligen var duktigare än jag, men hade lite mer otur. 🙂

    Gilla

%d bloggare gillar detta: