Monster

Fick idag ett samtal från EM där hon berättade att hon pussat på Monster :D! Något avis blev jag men om två veckor så är det min tur! Enligt Em så är det den fläckiga valpen som är mitt Monster, han är tydligen vildast, pipigast och mindre än sin brorsa! Låter ju helt perfekt, jag bara längtar… 😀

Det finns massor med kort på Monster med mor och syskon här, men här kommer ett litet smakprov!

Mitt lilla Monster :D

Mitt lilla Monster 😀

Eller blir det den här lille knubbisen?

Eller blir det den här lille knubbisen?

Publicerat på 12 april 2009, i Monster. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. johannamoamanne

    men Hedvig då, det trodde jag inte att du va mörkrädd! 🙂 Jag hade aldrig vågat gå ut… hade nog gått runt huset typ. Monster är ju ljuvlig, men brorsan va ju skapligt go också.. han verkar ha beslagtagit bästa tutten.. haha. Vi ses när jag kommer hem.. längtar efter att börja tävla! Men har det rätt gott här också… Kram

    Gilla

%d bloggare gillar detta: