Skarpt läge

Idag började jobbet på riktigt! Alltså att själv hålla i föreläsningar och berätta om djuren i parken. Jag har haft ett gäng 13-åringar och dom var väl inte helt enkla direkt. Är glad att vi af var två 😛 Jag tror att 11-åringarna som vi har imorgon inte har samma behov att ifrågasätta och att impa på varandra. Det händer ju nåt när ungar blir 12-13-14 år ungefär. Själv tror jag att jag var en ängel i den åldern (duktig-flicka-syndromet) men vad vet väl jag? 😉

Annars så körde Trollis och jag agility på eftermiddagen i väntan på min kompis Carro med hunden Zac (ja, ni vet den hunden som Troll var i slagsmål med för ett par månader sen…) Idag höll dom sams ute (det brukar inte heller vara ett problem) och inne fick dom  ha ett kompostgaller emellan. Det var ju ändå dags för Trolls lunch och DET kan ju bli liiiite jobbigt. Det kan också vara lite jobbigt att fika i soffan när det är lite trångt och båda hundarna vill vara under bordet. Det var iaf väldigt trevligt att träffa Carro! Hon ska ha barn om en månad och är rätt otymplig nu så det fick bli promenader fram och tillbaka på den vägsnutt som är någorlunda plan här ute och sen en lugn fika i soffan!

Agilityn då, den gick bra! Är nöjd md Troll, mindre nöjd med att han river konhindren med svansen och någon tass på hinderstödet. Jag tror inte att det är något problem eftersom en vanlig hållare står kvar vid ett lätt svansvift, men han har ju lite lätt för att slarva. Känns iaf som att vi skulle behöva jobba mer på handling. Rostigt var ordet sa Bull…

Publicerat på 14 april 2009, i Agility, Jobbelijobb!, Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Skarpt läge.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: