Monster

Nu är jag hemma efter att ha kört 100 mil i helgen. Är något trött och jag tror dessutom att jag håller på att bli ordentligt förkyld. Men jag har haft en fantastiskt rolig helg! Har tillbringat hela förmiddagen i valphagen och bara gosat och busat och kampat om kamerasnodden. Bilder och utförligare rapport kommer, men just nu kan jag säga att det blir den tjocka lurviga valpen om dom inte förändrar sig massor dom närmsta veckorna. Den lilla tjocka är nämligen helskön och har en väldigt nyfiken syn på omgivningen, samtidigt som han verkligen kampar OCH känns väldigt trygg i sig själv. Enda nackdelen är att han kanske blir lite stor, men är man kär så är man 🙂

Publicerat på 26 april 2009, i Monster. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

 1. Men gud vad mysigt… ja han ser helgo ut och det verkar ju ha ”klickat”¨:) Krya på dig!! Ska ni tävla i helgen? Jag längtar efter mina hundar så jag avlider snart… ska aldrig mer va ifrån dem så här länge! Kram

  Gilla

 2. Spännande! Jag kommer hem valborg! Vår första tävling blir Köping 16 maj och Vadstena 17 maj. Ska ni dit? kram

  Gilla

  • Hej!
   Ska till Vadstena men hoppar Köping. Kasnke kan åka ihop till Vadstena då? AC missade nämligen anmälan för att det stod fel datum i kalendern…

   Gilla

 3. yeep det tycker jag! Ev blir det inte Köping för mig heller… får se lite.. de har ju vilat ett bra tag nu. Kram

  Gilla

%d bloggare gillar detta: