Monster igen

Idag vaknade jag och kände mig helt hemsk. Ont i huvudet och i öronen och täppt. Så det blev till att stanna hemma från jobbet, istället får det bli småsysslor som att kolla på bilder och filmer från helgen! Ett axplock bilder kommer här. Jag har en hel del filmsnuttar också som kanske kommer lite senare 🙂

Fina mamma Inz

Fina mamma Inz

Snygga pappa Ben

Snygga pappa Ben

"Får jag följa med dig hem?"

"Får jag följa med dig hem?"

"Meh! Jag då?"

"Meh! Jag då?"

Mjölkbaren är öppen!

Mjölkbaren är öppen!

Sen blir magen så HÄR rund :)

Sen blir magen så HÄR rund 🙂

Crate game ;)

Crate game 😉

"Lek med mig!"

"Lek med mig!"

Gräsligt söta lamm! Vill ha vill ha :P

Gräsligt söta lamm! Vill ha vill ha 😛

Publicerat på 27 april 2009, i Monster. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Söta de är valparna 🙂 Får ju säga att även tjocka valpar kan bli bra agilityhundar (tom fast de ”saknar” ben – en viss västgöte var ju mer bred än hög som valp) Kan Asko köra agility så lär ju den tjocka valpen kunna göra det utan problem – han är ju en bc 🙂

  Gilla

  • Jodå benen förväntar jag mig ska bli aningens längre så det löser sig nog 😉 Mest om han blir stor? Fast så stor som Troll tvivlar jag starkt på att han blir, det är ju väldigt få hanar som blir större än 25 kg och Inz och Ben är mindre än Fame och Fleet (även om jag blev lite osäker på Ben och Fleet nu…)

   Gilla

 2. Haha, riktigt söta. Man skulle ju nästan hellre ha ett av lammen, om det bara vore lite praktiskt också. 🙂

  Krya på dig!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: