Trollis

Igår laddade jag upp ALLA bilder (nästan) som jag tog i Skåne. Dom finns här! Dock så är dom inte sorterade så det finns en del mindre bra bilder också…

Jag måste ju också skriva om vad Troll gjorde i helgen, de senaste dagarna har ju varit väldigt valpfokuserade 🙂 I söndags vallade vi två pass och tränade dels på hämt och dels på tempo. Tempot är ju vårt stora projekt och också det som verkar vara svårast att göra nånting åt. Nu så går han faktiskt i ett bra tempo i drivningen och även i fösningen men jag måste hålla tummen i ögat på honom hela tiden, vänder jag mig och och tittar framåt i färdriktningen så kan jag ge mig på att jag blir omsprungen och ser Troll skymta i ögonvrån för att han börjat pendla. Menmen det är bara att jobba på. Det går ju iaf framåt 😛

Hämten då, vi gjorde ett rätt dåligt hämt hos Susanna där Troll gick rakt mot djuren istället och då lade jag honom och skickade om, vilket han köpte fint. Nu i helgen gjorde han klockrena hämt alla tre gånger jag skickade honom 😀 !! Höll ut jättebra och kom aldrig för nära och alla gånger utom den sista gjorde han fina framdrivningar också. Det sista hämtet filmade jag och det gick sådär.  Själva filmandet alltså 😛 Komination film och valla var också dålig, själva utgången var KANON men han tog inte mitt ligg, en häst hamnade ivägen och det blev pendligt, jobbigt och Troll tappade ett kissande får på vägen i allt snurrande. Filmen ifråga belyser himlen, gräset och emellanåt hund och får. Jag tänkte lägga ut den ändå, men SNÄLLA stäng av när Troll kommit bakom fåren, gärna innan jag hunnit säga mitt första LIE DOWN! Annars får ni väl er ett gott skratt om inte annat… 😉 Men KOLLA UTGÅNGEN 😀

Det sista gjorde för helgen var ett kort agilitypass på HU! Vi körde bara snabbt slalom, några maxade hopphinder och balanshindren. Slalom behöver vi jobba mer på, snälla ingångar går bra, men svårare ingångar blir fel. Kontaktfälten gick strålande! Väldigt imponerad över hur bra han kommer ihåg!

Publicerat på 29 april 2009, i Agility, Vallning. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. Roligt med alla filmer 🙂 och Sickel mitt ivägen… 😆
    Sia har blivit otroligt duktig i upptaget sen jag bestämde mig för att hon skulle lyssna…. 😉 Hör av dig om du vill veta hur jag gjorde 🙂

    Gilla

  2. Ja inte lätt att hämta här, hör Kurt och Kenta i bakgrunden och Sickel tyckte det var kul, han skötte sig bra din Troll. Åsa

    Gilla

%d bloggare gillar detta: