Taskig kondis och bra slalom

Joggade idag och konstaterade att min kondis är usel. Innan förkylningen var den helt okej, nu är den inte det. Får börja om från början. Igen. Något surt att alltid bli sjuk eller skadad så att jag inte får kontinuietet i springandet :(! Kan ju tillägga att jag sprang några gånger innan jag blev sjuk och att det gick riktigt bra! Men men, ingen idé att gräma sig åt något som jag inte kan göra något åt.

Istället kan jag glädja mig åt Troll, som idag gick LYSANDE i slalom! Han tog riktigt svåra ingångar. Funderar på det där med klockan, vilken ingång blir kl 3 osv? I vallningen är jag alltid vid kl 6, men vid slalom flyttar jag ju mig? Är första pinnen kl 6 och andra pinnen kl 12, som en person hade som förslag eller hur är det? Om det är som jag skrivit så gjorde vi iaf ingångar från kl 2 och från kl 10. Och det funkade 😀 Kan dock inte garantera att det funkar i full fart på tävling än, men det är större chans iaf 😉

Dessutom har jag kommit på en lösning på min hinder som funkat uselt. Jag upptäckte nämligen att det går att dela på hinderstöden! Några är redan tvådelade och ett par har jag tänkt såga och då får jag hinder som är ca 60 cm höga, men utan de otroligt höga hinderstöden som Trolls svans fastnar i! Har tagit en bild, men måste sova nu så det får bli en annan dag 😛 Troll tar iaf hindren betydligt mer på allvar och hoppar bättre, kanon 😀

Natti natti!

Publicerat på 11 maj 2009, i Agility, Hedvigs träning. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Kan nog finnas fler sätt att tänka vad gäller slalomingångar men du har mitten på urtavlan i första pinnen och sista pinnen kl 12. Så kl 3 och 9 är 90 graders vinklarna.

  Gilla

 2. Vet hur det är när man börjat jogga och sen hindras av diverse anledningar… Så himla ledsamt att börja om igen! Duktig du är som iaf gör det! 🙂

  Jaa, självklart ska hon med till Örebro! Så där kommer du få se henne, och längta ännu mer efter att få hem din egen lille skrutt! 😀

  Gilla

 3. Åsa o Lovis

  JAg tänker att slalom pekar på kl 12, om man tänker att första pinnen är ”mittpunkten” i klockan så står slalom mot kl 12. 90 grader in i slalom är alltså från kl 3.

  Gilla

 4. Ok så det innebär alltså att ingång från kl 2 är svårare än från kl 4? Isf har jag koll nu, tack! 😀

  Gilla

%d bloggare gillar detta: