Agility och besök

I onsdags hade jag en ledig dag och då passade Troll och jag på att åka till Söderköping och träna agility! Jag har släppt honom på uppfarterna nu, han stannar till och jag manar på honom. Skulle ju vilja att han kliver men inte stannar så att det inte sliter, men det vill väl alla 😛 På nerfarterna SKA han stanna 2+2 men det har han faktiskt svårare för än på uppfarterna. Det är inte dåligt, men heller inte perfekt.

Slalom gick riktigt bra, vi har verkligen blivit bättre på det!

Jag köpte Veronica Baches agilitybok också och där visar Troll och jag hur man gör nerfarten på ett kontaktfält och hur man gör ett framförbyte! Dessutom visar My hur man tar säcken med full fokus på leverpastejtuben 😛 Mina hundar visar också hur en large- respektive smallhund ser ut! Jag visar också hur man INTE ska göra ett bakombyte, kul att jag klarar av det också 😛

Jättekul att vi är med i en bok, det händer ju knappast varje dag 😀

Igår började firandet av min födelsedag, låter lite knäppt men jag kommer fira den lite varje dag ju resten av veckan 🙂 Igår kom mina mostrar och ett par kusinbarn, dom hade med sig mat(!) och jag bjöd på kladdkaka. Jag fick en jättefin solstol med matchande handduk och kylväska, samt en grej som man masserar huvudet på. Ska nog ta med den på tävling, för den var riktigt skön! Jättefina grejer som jag kan softa med i trädgården om det blir varmt nån gång 😉 Har faktiskt saknat en stol att läsa i här, min (betydligt obekvämare) solstol blev kvar i Linkan.

Ikväll ska jag till Linköping och träffa AC, imorgon till pappa, på söndag tävla och äta middag med resten av familjen, fullt med firande alltså 🙂 Det gäller ju att passa på 😛

Publicerat på 15 maj 2009, i Agility, Just nu. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Usch, svårt det där med vad som sliter. Tittar man på Joplin som ränner upp på A-hindret i boken ser det ju oerhört slitsamt ut. Så för handlovarna kanske det är bättre med ett stopp innan så de inte drämmer in i hindret med så hög fart?

    Gilla

%d bloggare gillar detta: