En tjockis…

.. är jag väl kanske inte, men visst har allt kak- och godisätande på jobbet och tävlingar satt sina spår! Nu jäklar ska bikiniformen plockas fram och kakorna hoppas över! Visst att man kan äta godis och kakor någon gång ibland, men inte varje dag som det har blivit senaste tiden. Inte för att det direkt märks på vikten, men magen har blivit väl mjuk…

Idag sprang jag för fjärde gången efter förkylningen och idag gick det riktigt bra! En härlig känsla när jag orkar att springa 😀 Nu ska det hållas i och göras situps kvällstid 😛

Troll och jag tränar agility på kvällarna och han känns helt okej. Vi lär oss, både han och jag, vad som funkar och inte. Nyttigt 🙂 Jag har fixat till hindren så nu rivs dom bara om han verkligen river och är 60 cm höga! Nu har vi 6 fullhöga hinder och ett 6-pinnars slalom, helt ok att träna lite basic kombinationer och slalomövningar på 😀

Igår var det den mest somriga dagen i år och jag tillbringade den i solen som en sol-bulimiker. Det verkar inte vara möjligt att vara inomhus eller klä på sig när värmen kommer efter en så lång tid! Resultatet är att jag är lite bränd… Inte så farligt, men lite rödlätt här och där. Utsvulten på solljus tycker jag man blir här i norr…

Monster är nu besiktad och vaccinerad och redo att bli hämtad! Det närmar sig 😀

Publicerat på 26 maj 2009, i Agility, Hedvigs träning, Monster. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för En tjockis….

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: