Bilder och jobb

Idag är vi jättetrötta, arbetsdagen varade mellan 13-01 igår och vi kom i säng kl 02. Hundarna var med hela dagen, dom satt delvis i bilen och hängde delvis med i hagarna. Monster har skött sig utmärkt, har sovit som en stock i buren i bilen och larvat med i hagarna. Jag tyckte nog det var jobbigare med den långa dagen, var rejält trött med blodsockret nere i tårna vilket gjorde mig något lättretlig framåt 12-snåret. Jobbet blir nog bra, men det vete 17 om jag vill jobba ENSAM på nätterna ute i hagarna och framför allt vete 17 om jag orkar släpa en stege helt själv i 3 timmar per natt.  Men vi får nog jobba två och två om vi absolut vill…

Dagtid ska jag nu inventera ekar och mäta dom, att leta efter skalbaggar i mulmen blev det inget med för att det fanns för några stora mulmträd. Borde börja jobba nu och ringa markägare, men jag är SJUKT trött efter gårdagen. Lite extra matt blir man ju eftersom Monster kräver en eller ett par promenader under natten, framför allt om jag går på toa så att han vaknar. Då vill han UT!!! 

Bilder har efterfrågats och nu har jag några stycken här, det blir fler efterhand. Han är ju inte helt lätt att fota eftersom han vill vara näääära och är nyfiken som få! Allt jag tar i ska han också ta (=bita) i 😛

Troll köper bebis närvaro riktigt bra, idag undrade jag om han inte är FÖR snäll, för Monster morrar (!!) åt honom utan att han fräser ifrån! Hoppas att han tänker vara liiiite tuffare 😛

Ett litet Monster kikar på SM i agility :)

Litet Monster på SM i agility 🙂

Har lyckats roffa åt sig Trolls kong

Har lyckats roffa åt sig Trolls kong

090614-16 017

Publicerat på 16 juni 2009, i Jobbelijobb!, Monster. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Vad söt han är! Och vad stor han har hunnit bli sedan den förra omgången valpbilder! (Ja, det är väl ganska självklart, men ändå.)

    Gilla

%d bloggare gillar detta: