Det är mycket Monster nu…

.. men Troll har tränat lite agility idag också! Han flög gungan en gång (varför??) annars tog han kf fint. Slalomet gick också godkänt bra även om han inte har 100 % på svåra ingångar än. Men han rev iaf inte ett enda hinder och gjoode riktigt tajta svängar när jag bad honom! Jag tränade honom på bollen idag också, blir lite orolig att han ska minska i muskelmassa nu när vi inte bor kuperat längre. Borde komma igång med simning, men vattnet är väl i kallaste laget än så länge.

Monster är ju en bedårande valp! Han har extremt kontaktsökande, går och kikar hela tiden och har kommit till 100 % på inkallningarna!! Med tanke på hans ringa ålder så borde han väl inte ens kunna inkallning, men Åsa måste ha tränat honom på det, för jäklar vad han kommer oavsett störning också faktiskt! Han är ett sanslöst matvrak och det gör det ju lätt ur träningssynpunkt 😛 Han har fattat att om man sätter sig så får man godis och om man sätter sig vid dörren istället för att kasta sig in så får man godis och blir inte utputtad igen 🙂 En sak som han däremot inte har fattat är varifrån valpen i glasdörrarna kommer ifrån 😛 Han har dessutom gått rakt in i dörren vid ett par tillfällen, som tur är inte i någon högre fart. Inte lätt att förstå vad glas är när man är liten 🙂

Nu väntar sängen, imorgon ska vi mäta ekar hela dagen!

Publicerat på 16 juni 2009, i Agility, Monster. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

 1. Kan inte ta åt mig äran med inkallningen, tror att det är så att han älskar människan mer än någon av dom andra valparna och det i kombination med godis kan ju inte bli mer än bra…..

  Gilla

 2. Kelli lär sig också fort men hon är grym på att dra i kopplet 😮 Vet inte riktigt hur jag ska tackla det… Hon kommer hyfsat på inkallning, hon kommer INTE om hon är engagerad i de andra hundarna, får tajma det väl än så länge och bygga mer värde på mig 😉
  Tror du inte gungflyget kommer av att han tänt mer och är snabbare? svårare anpassa sig. Jag tycker det är toppen när dom flyger gungor, hellre det än att dom stannar för tidigt. De brukar rätta in sig automatiskt vid nästa försök.

  Gilla

  • Monster drar inte, än iaf 😛 Men han är GRYM på inkallning, men det beror nog på att vovven är människoälskare som Åsa skriver 🙂 Troll är ju inte så glad i honom så jag är nog det trevligare alternativet 😉

   Jo det kan vara därför han flög av, gången efter tod han det betydligt lugnare, lugnt i överkant tom. Det bästa vore ju nåt mellanting 🙂

   Gilla

%d bloggare gillar detta: