Får får får? Nej Troll får får!!

Nu ska vi skaffa får! Vi har fixat både får och hage, nu gäller det att fixa ihop vilka som vill vara med och fixa schema hur det praktiska ska lösas. Det ska bli så himla kul att vi får några tackor med halvstora lamm, invallade och klara, som vi kan träna på varje dag 😀 Kanske kanske kan vi då till och med starta någon gång i höst 😀 😀

Annars är vi för tillfället i Solna hos EM, vi ska strax åka och valla på EM & co får! Monster kan nu lägga ännu ett landskap bakom sig, han börjar bli ganska berest för att vara så liten 😛 Han busar järnet med Ozz, så jag får stoppa in honom i buren när jag tycker att han ska sova. Men han är en duktig bebis 🙂

Publicerat på 20 juni 2009, i Monster, Troll, Vallning. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Coolt med får! Säg till om du behöver bli av med en massa ull… 😉

    Gilla

%d bloggare gillar detta: