Inomhuspool..

.. har jag faktiskt ingen, men Monster är helt övertygad om att vattenskålen är just en sådan. Resultatet är att det ständigt är vatten på mitt golv just nu, samt att valpen har fått lite begränsad tillgång till vatten. Samma sak i bilen, jag vill att vovvarna ska ha ständig tillgång på vatten, men nu är det nästan hål i den vippsäkra (yeah right!!) vattenskålen och det är nog så blött i bakluckan så att jag snart kan börja odla grönsaker… Med tanke på att värmen nu verkar ha kommit så är det ju ett riktigt fuktigt växthusklimat där inne 😀

Publicerat på 23 juni 2009, i Just nu, Monster. Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

 1. Vippsäker är den väl inte, bara skvalpsäker 🙂

  Krasse lär ska vara lättodlat, fungerar ju på bomull så filt borde väl vara utmärkt!

  Gilla

  • Jaja, men vattnet ska ju inte strömma ut när den vippas eller? 🙂 Valpsäker är den då inte 😀

   Jag får helt enkelt köpa en påse krasse och strö ut i bagageutrymmet 😉

   Gilla

 2. he he he… jag smider mina planer väl och har redan lyckats förändra dagens ungdom till det bättre!! revolution min vän, REVOLUTION!! Snart är världen vår, mohahahahaha

  Gilla

 3. Jag är anmäld till lördagen på Kanonsabotören =) Upptäckte lite sent att det typ är snart dock. haha. Men det lutar åt att jag tävlar =) Så får det gå som det går =) Du ska dit också antar jag?

  Gilla

 4. Ha ha! Vilken charmunge! 😀
  En sådan skål fungerade inte för min mor heller. :/

  Gilla

%d bloggare gillar detta: