Tänt var det här!

Monster har tänt 😀 Idag fick han röra sig lite runt fåren efter att Troll och jag stoppat undan den elaka tackan förstås. Monster är definitivt tänd! Han ser koncentrerad ut  och rör sig långsamt med stil, förutom när fåren ville springa iväg, då ville han rusa efter. Han ville röra sig runt dom också, men det fick han inte idag, vi har ju inte någon 25a och fåren blev lite springiga av Monster! Troll fick hjälpa till med att hålla dom så att dom inte försvann. Men så himla kul att se honom! Idag var det fåren och inte bajset som var nummer 1 😛

Troll gick bra, satte på lina i fösningen, men vi behöver fösa på längre bitar. Ska kolla om vi inte kan gå över i andra hagen nästa gång, där är det mer utrymme! Drivningen gick bra tycker jag, fast nån skritt är det ju inte. Men å andra sidan så är ju fåren rätt tröga så han kanske helt enkelt måste fara lite, som Eva skrev i en kommentar för ett par dagar sen? När jag skulle ta ut elaka tackan så anföll hon Troll rejält, så jag tänkte att jag skulle peppa honom så vi kunde ta henne tillsammans. Troll vill helst vika undan, men hon behöver ju en känga den där! Tyvärr så fick hon nog mest respekt för mig, inte för Troll, för när han hamnade på andra sidan flocken flög hon på honom och jagade honom typ 10-15 meter! Det här är USELT! Hon har satt sig sanslöst på Troll och jag vete 17 hur man kan ta sig ur den här situationen? Det verkar helt omöjligt att få honom att bita på kommando, jag peppar och peppar, men han överlåter konflikten åt mig och viker… 😦 Hon måste helt enkelt bort. Själv blir jag ju asförbannad på henne, trots att det inte hjälper, men jäkla tacka till att anfalla! Morr…

Publicerat på 19 juli 2009, i Fåren, Monster, Vallning. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Oj jösses! Det verkar verkligen som att tackan bestämt sig för att hata Troll, för ingen annan har väl haft sådana konflikter med henne?! Tråkigt! 😦

    Skoj att Monster har tänt! 🙂

    Gilla

%d bloggare gillar detta: