Imorgon ska tackan flytta

Nu är det bestämt. Jag och Frida hyr en transport imorgon och flyttar tackan med hennes två lamm till en annan hage. Där kan hon gå och vara dum och sluta vara mitt problem 🙂 Jag hoppas att detta rör om lite i gruppen eftersom jag tror hon är ledaren och jag tror att det kommer att minska draget i hagen eftersom det blir ett väldigt drag mot henne när hon står i fållan. Förhoppningsvis gör det att tackan som tjurade igår INTE tar upp tråden. De andra fåren har ju inte visat några tendenser, förutom att dom är väldigt tröga då. Och DET är det INTE bara jag och Troll som upplever. Hundarna måste pendla för att få fart på dom och det gör ju att man inte direkt kan träna på finlir inför tävling direkt.

Jag får väl istället utnyttja min födelsedagspresent och åka till Karin S och träna för att fixa finliret! Karin är dessutom hälsosamt ärligt när det gäller klantigheter som jag sysslar med vid delning och allt möjligt och det är ju alltid nyttigt… 😛

Publicerat på 22 juli 2009, i Fåren. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Säg till när du ska till Karin, jag hänger gärna på =)
  Ses i em!

  Gilla

 2. ok, vad skönt! Hoppas verkligen att det ordnar till sig när hon flyttar!

  Gilla

 3. Hoppas det lugnar sig när surtackan försvunnit. Vore ju jobbigt om det bara blir knas av allt när ni fått egna får och allt..

  Gilla

%d bloggare gillar detta: