Härlig helg men stel hund

Har haft en väldigt trevlig och skön helg på mammas torp med mina syskon! Trevligt att sova och inte ha några krav, utan larva runt i skogen och leta efter blåbär (fanns hur mycket som helst) och svamp (hittade ett helt durkslag på 20 min!) och sola och lösa korsord!

Idag kom vi tillbaka till stan och Frida och och jag åkte till fåren och vallade en sväng! Fåren har blivit som en ny grupp efter att elaka tackan flyttade och går nu t o m att fösa! Troll föste sådär bra men får väl ursäkta honom med att det var väldigt svårt innan. Det gick bättre mot slutet iaf. Vi fick till ett par bra delningar och ett par hämt också och han känns rätt stabil.

Efter vallningen gick vi en sväng innan jag stretchade Troll. Troll var helt som vanligt i vänsterbenet, men ryggade undan när jag skulle stretcha höger bak, backade och slickade sig runt munnen. Det syntes inget när han gick. När jag kom hem så kändes han bättre och har ryggade inte undan, så förhoppningsvis så är han bara lite stel just nu. Det kan ju ha uppkommit i helgen eftersom han tyvärr har rusat ut i trädgården vid några tillfällen när han inte varit uppvärmd. Det är lite lurigt det där, svårt att gå igång honom varje gång han ska gå lös i trädgården eller när jag ska på dass liksom.

Troll får vila ett par dagar iaf så får vi se om det löser sig, vi ska ju till Österåker i helgen så han måste ju kännas helt fräsch igen rätt snart!

Publicerat på 26 juli 2009, i Fåren, Vallning. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Härlig helg men stel hund.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: