Modeblogg

.. alltså för vovvarna 😛 Jag har bränt alldeles för mycket pengar de senaste dagarna men det har varit på saker vi behöver. Monster har fått en ny sele och båda vovvarna har fått halsband och koppel. Den gemensamma nämnaren i inköpen är REFLEXER! Det är faktiskt reflexer på alla nya grejer! Eftersom jag jobbar natt så finns det ett behov som kanske inte finns där hos den ”vanlige” hundägaren, när jag är ute i mörkret så ser jag bara mina hundar om dom tittar PÅ mig och ljuset från pannlampan reflekteras i deras ögon. Nu, med reflexselar på båda hundarna så ser jag dom! Och, inte minst, det gör även vildsvinsjägare och annat löst folk som också är ute i sommarnatten! Monsters sele är dessutom helt ställbar överallt så den räknar jag med att han kan ha tills han blir vuxen 😀 Båda vovvarna fick också ett varsitt reflexhalsband och ett varsitt ljusblått repkoppel från Hurtta! I kopplet är det också invävt reflexer, så vi kommer synas hela vintern också!

Det är så sällan mina hundar får nya grejer som koppel (Troll fick nytt för två år sedan!) så det är värt att nämna i bloggen 😉

Nu är det jobbdags!

Publicerat på 29 juli 2009, i Just nu. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. JohannaMoaManne

    meh…. trodde ju man skulle få se bilder på dom fina killarna!

    Gilla

    • Ja, jag får väl fixa det 😛 Men just nu ligger Troll på rygg i sängen och sover och Monster ligger under bordet och sover han också… Det är jobbigt att jobba!

      Gilla

%d bloggare gillar detta: