Modeblogg i bilder :P

Eftersom det klagades på bristen på bilder i min modeblogg häromdagen så gör jag ett nytt försök 🙂 Försöket fick mig dessutom att inse hur otroligt svårt det är att ta kort på valpar som inte sitter stilla, och när dom väl gör det, få dom att titta åt rätt håll samtidigt som man försöker påkalla uppmärksamheten från den stora hunden. Av den anledningen blir det också en liten stilstudie 😉 Troll har på sig sitt nya halsband och det syns visst inte alls. Monsters sele syns sådär också, men kopplen hamnade iaf i bild 😀

No comments ;)

No comments 😉

"Matte, den här luktar konstigt"

"Matte, den här luktar konstigt"

Kolla öronen :P

Kolla öronen 😛

Publicerat på 30 juli 2009, i Foto, Monster, Troll. Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

 1. Vart har pälsen tagit vägen… 😮 Jättegulligt med öronen!

  Gilla

 2. Jösses vad söta de två är! 🙂
  Får man önska en nattbild med blixten på så att reflexerna syns ordentligt?

  Gilla

 3. Perfekt, då önskar jag en lottovinst samtidigt. När jag ändå har dig på tråden, menar jag! 😀

  Gilla

 4. villka söta pojkar! Jag har beställt sol i helgen så d så!! Hör av dig om du vill bo i vårt tält. Kram

  Gilla

%d bloggare gillar detta: