Det där med att fara runt med andan i halsen..

Jag undrar ibland hur andra människor lever? De som hinner med pojkvän och till och med barn och som ändå har tid att sätta sig och bara ta det lugnt, eller kanske läsa en bok? Jag har det nästan aldrig så trots att jag är singel och barnlös. Det är i princip nästan bara när jag är sjuk som jag har tid att läsa en bok. Ständigt är det tusen saker som ska göras och jag far som ett torrt skinn mellan olika grejer, jobb på eftermiddagen, hundträning på kvällen, jobb på natten, och ständigt ligger jag efter i jobbtimmar, mest pga av regn vilket å andra sidan gör att jag nån gång emellanåt får sova istället för att jobba på natten. Jag tycker att det är kul att ha mycket att göra, men ibland blir det faktiskt för mycket, som just nu. När jag har jobbat, handlat, gått ut med hundarna, ska till Sthlm imorgon och ännu inte har packat eller fixat mat till morgondagen och klockan närmar sig 22? Då börjar jag fundera på hur jag prioriterar egentligen? Om det är tid som kan strykas, effektiviseras, så jag får tid att krypa upp i soffan och läsa någon av de fyra pockets jag köpte, men som jag inte har haft tid att öppna?

Men nu ska jag ta itu med grejerna som är kvar, fixa pastasalladen och packa, tur att det knappast är första gången så det går på rutin iaf! Sen ska jag soooova, innan det är dags att köra till Sthlm för agilitytävling, umgås med EM och Vic och ha en riktigt rolig helg! Och böckerna, de hoppas jag att jag får tillfälle att läsa nästa vecka…

Publicerat på 31 juli 2009, i Just nu. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Tack för grattiset! Väldigt skönt att ha klarat det, nu känns det som att vi faktiskt tävlat lite lydnad, ettan kan ju vem som helst fixa… 😛

  Vad stor han har blivit Monster! Dom växer som ogräs dom små liven. Han ser riktigt gänglig ut nu, och väldigt fin! 🙂 Faile känns som hon stannat i växten, det har hon säkerligen inte, men det känns så… Hon har varit Dvärgschnauzer-stor länge nu.. 😛

  Gilla

  • Ja nu får ni sikta mot trean då 😛

   Monster växer som ogräs, hans ben växer för varje dag 🙂 Och han lär bara bli gängligare innan det blir bättre 😛 Men han är en underbar liten hund 🙂

   Jag har ju inte sett Faile på länge, så jag skulle säkert tycka att hon växt massor!

   Gilla

 2. Jag tror att ett liv som funkar är en extrem illusion :D. Vissa saker funkar vissa dagar, andra saker andra dagar. Tillsammans blir det komplett, men inget är ultimat samtidigt. Dock är folk väldigt bra på att lyfta fram det perfekta i sina liv. Tror det finns fler än en anledning till det, men en stor är för att man ska orka. Genom att fokusera på och lyfta fram det som faktiskt funkar, samt fylla sitt liv med roliga och bra saker verkar det som om att allt glider fram som på smör.
  Allas liv har en baksida, fråga är vad man gör med den och hur man hanterar den..
  Så ta det manana och njut av det du FAKTISKT gör 😀
  *kläm

  Gilla

  • Fast mitt problem är att jag har inte tid att göra alls särskilt många roliga saker just nu. Och när jag gör en del roliga saker så faller jag ihop av utmattning sen. De arbetstider jag har just nu omöjliggör socialt liv till exempel och gör också att jag ALDRIG sover tillräckligt och är konstant trött. Då är det svårt att lyfta fram det bra.

   Att ta det manana är liksom inget alternativ, det hinner jag helt enkelt inte om jag inte prioriterar bort allt som är kul.

   Att jobba som jag gör just nu är helt enkelt inte en lösning som funkar en längre period. Så jag gnäller kanske, men jag känner mig väldigt låg just nu eftersom sommaren bara försvinner och jag jobbar ihjäl den.

   Det är helt enkelt inte kul och jag är för trött för att lyfta fram det som är bra.

   Gilla

%d bloggare gillar detta: