Värsta tänkbara väder..

.. hade jag och Linnea igår när vi skulle träna agility!  Jag ska tävla med Rocky i laget Need for Speed på söndag och eftersom Linnea har blivit mamma till lilla söta Kasper så har det inte blivit så mycket tränat! Man kan säga att det har kommit saker i vägen 😀

Nåväl, jag jobbade under eftermiddagen i Bjärka-Säby och det åskade för fullt i någon timme. När jag åkte tillbaka mot Linköping regnade det rätt mycket. Träningspasset bestod sen till stor del av sittande under A-hindret, medan regnet fullkomligt ÖSTE ner. Dessutom blåste det massor så det regnade in under A-hindret också… 😦

Vi hann köra lite agility mellan dom värsta skurarna också. Rocky kändes lite rostig, men slalom lossnade, Troll kändes fräsch, men tog JÄTTEKLIV upp över kontaktfälten så jag kanske måste plocka tillbaka honom där lite grann… Drygt, det har blivit väldigt mycket bättre flyt på banan när jag släppte på 2+2-beteendet på uppfarten :s

Det sämsta under passet var att jag sträckte senan som går under foten på utsidan. Det kändes inte så farligt när jag sprang, men när jag suttit stilla en stund DÅ! Idag är det som tur är lite bättre, INTE bra att få ont i en fot när man jobbar gående nästan hela tiden och dessutom ska tävla en del framöver… Jag sprang i joggingskor och det var ju knappast idealt med tanke på vädret, men jag fick inte med mig fotbollsskorna… Och det brukar funka fint när det inte spöregnar. Men i helgen är det definitivt fotbollsskor som gäller 🙂

Publicerat på 31 juli 2009, i Agility, Troll. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Värsta tänkbara väder...

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: