Inbrott o stulen dator

Ikväll när jag kom hem var fönstret öppet och min dator borta. Nån har gått in genom fönstret och stulit min dator och några mobiltelefoner. Väldigt obehagligt. Polisen har varit här men jag får nog knappast tillbaka den. Någon kan nu kolla alla mina bilder och allt annat som fanns i den. Bloggar från mobilen nu men kan inte läsa mail så bra så RING om ni vill nåt! Nu ska jag försöka sova… Kramar!

Publicerat på 18 augusti 2009, i Just nu. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Usch så jobbigt! Det är väl kanske för mycket att hoppas att det ska reda ut sig, men jag hoppas du reder ut dig i alla fall. :/

  Gilla

  • Jag får nog inte tillbaka grejerna men jag är ju försäkrad… O jag tog en backup när jag formaterade om datorn för nån månad sen så allt är inte borta iaf…

   Gilla

 2. Nämen usch vad tråkigt. Hur mycket otur får man ha?? Hoppas att det löser sig till det bästa!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: