Good dog, shame about the handler

Idag sprang jag ut från banan i tron att jag var nolla och att sista pinnen var i hamn. Döm om min förvåning när speakern sa att vi var diskade! Jag hade missat en snurr på banan, 4 hinder… Såå himla störande! Första och förhoppningsvis sista gången jag gör en sån tabbe…
Agilityklassen gick sådär, Troll rev första hindret och då tappade jag lite. Sen sprang Troll förbi ett hinder också. Nu får jag helt enkelt pallra mig iväg till Tranås imorgon för två starter i hoppettan!

Publicerat på 22 augusti 2009, i Troll. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

 1. hej! Du får iallafall sovmorgon, hoppklasserna är ju efter agilityklasserna.
  Vi ses imorgon, Maria o Palle

  Gilla

 2. Ajdå. Vilken tråkig miss! Men vilken bra tid ni måste haft när ni hoppat över fyra hinder 😉 Lycka till imorgon.

  Gilla

 3. Attans då… men välkommen i den klubben (gå fel bana)!
  Eva

  Gilla

  • Vet inte om jag ville va medlem i den klubben 😉 Men jag får väl se till att inte göra om det 😛 Jag gick faktiskt banan rätt, men sprang fel.. Det gör det kanske ännu värre 😦

   Gilla

%d bloggare gillar detta: