Inte igår heller…

Det ville sig inte i Tranås heller. Första banan var jag dålig på att visa vart han skulle, vilket resulterade i två onödiga vägringar på tunnlar och en rivning. Rivningen får nog Troll iofs ta på sig.

Andra klassen var onödigt svår. Långa avstånd som verkligen gynnade långsamma hundar där förarna hann placera sig. Sned påfart till långhoppet efter en tunnel där man var tvungen att göra ett fb för att komma till slalom som stod 90 grader från långhoppet… Ja jag säger då det… Jag tycker öht inte att sneda påfarter till långhoppet hör hemma i klass 1, framför allt inte i large. Det är jättsvårt för en orutinerad snabb largehund att klara att räta upp sig.

Är det verkligen meningen att enda nollan i large ska ha tidsfel? Att ingen pinne delas ut i någon av hoppklasserna i large? Jag tycker det är väldigt tråkigt.

Troll och jag gjorde trots svårigheterna ett väldigt bra lopp på den banan. Tyvärr missade jag ett planerat fb vid staketet i slutet, vilket resulterade i rivningar på de två sista hindren. Det var iaf ett bra lopp med en fin känsla in i mål med den överlägset bästa tiden. Vi kan det här, det gäller bara att träna vidare på rivningarna och träna på svårare kombinationer så kommer väl pinnen till slut.

Publicerat på 24 augusti 2009, i Agility, Monster, Troll. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Inte igår heller….

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: