Monster 5 månader!

Monster fyllde 5 månader igår och nu är han en stor kille som väger modiga 14 kilo! Jag är väldigt nöjd med honom, han har massor med motor och samarbetsvilja, precis de egenskaper som jag värdesätter mest 😀 Han älskar godis och leksaker och att träna och leka! Det han är sämst på är passivitet så det får vi träna på 🙂

Tyvärr verkar det som att har mask igen för det kliar i rumpan på honom. Analsäckarna kan det väl knappast vara på en sån liten bebis? Får ge medel igen och prata med vet igen om vad jag ska göra? Jag kan ju inte hålla på och maska hela tiden för att det blir ägg kvar och på en månad (som vet sa) så hinner det ju tydligen bli nya ägg som överlever…

Publicerat på 24 augusti 2009, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Monster 5 månader!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: