Ny bil!

I måndags drog jag med brorsan och kollade på två bilar i Motala! En av dom, en mörkblå kombi, blev jag lite kär i 🙂 Den blev levererad i tisdags och jag var helt lycklig ända tills jag skulle köra till klubben på kvällen och bilen inte startade… Det visade sig att den dog så fort den hamnade under 1000 varv. Då blev jag väldigt olycklig 😦

Som tur är så har jag en ängel till bror som kan det där med bilar. Igår så fick brorsan därför kela med golfen och förutom att den var väldigt oservad med ett svart luftfilter som det ramlade saker ur och kolsvart olja, så fanns det en trasig slang lagad med eltejp och en sprucken tändkapsel i motorn.

När dom grejerna var utbytta så var bilen som ny och jag var lycklig igen 😀 Det är ett par saker till som ska fixas, men det känns ändå som att jag gjorde en bra affär!

Hundarna har inte fått göra mycket den här veckan, tiden räcker helt enkelt inte till. Dessutom har jag haft huvudvärk nästan varenda dag både den här veckan och förra och det gör ju att energin minskar också. Idag ska vi iaf träna agility med Anna-Carin och Index! Jag vill ju valla också, men när? Dumt att inte hinna valla när vi HAR får.

Monster försvann igår ute på gården när vi kollade på bilen. Han var borta i säkert 20 minuter och jag hann bli något nervös! Till slut hittade jag honom, inomhus, tillsammans med pappas fru… Jag är ju van vid Troll, som aldrig lämnar min sida men Monster adopterar alla som går förbi och följer med alla som verkar roliga. Hoppas han växer ifrån det! Föredrar helt klart att veta var Monster är någonstans 😉

Publicerat på 27 augusti 2009, i Just nu. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Dricker du för lite vätska? Kan det vara därför du får ont i huvudet? Du har ju ett rätt högt tempo och mycket oregelbundna tider, lätt att missa att få i sig allt man behöver *förmanar*.

  Usch, förstår att du blev nervös när Monster inte gick att hitta. Man hinner få ett bryt flera ggr om innan hunden dyker upp igen. Tur att han var där han var!

  Gilla

  • Ja jag tycker att jag dricker ordentligt så jag kan inte sätta fingret på vad jag kan göra annorlunda just nu tyvärr. Det verkar som att jag får leva med det för jag vaknade med huvudvärk idag oxå 😦

   Gilla

 2. B12 och magnesium är en mycket bra kombination. Har för mig att det finns sådan vitamin-mineralmix på Apoteket. Eller järntabletter, vanligt att unga kvinnor har järnbrist. Nu ska jag sluta förmana och råda, jag lovar! *biter ihop* 🙂

  Gilla

 3. Haha 🙂 jag har inte haft huvudvärk i helgen öht så jag tror det är kopplat till min stressiga livsstil snarare än kosten. Fast det är klart att det är lätt att få brist på B12 när man är veg…

  Gilla

%d bloggare gillar detta: