Agility och vallning!

Vovvarna har fått träna en del de senaste dagarna! Monster vallade i fredags och var jätteduktig! Lika lugn och koncentrerad som sist, fast mer tänd 🙂 Så himla söt, som en liten karamell 🙂 Han vallar däremot helt själv, bryr sig inte om att jag är med, utan vill sköta allt själv och går upp och stoppar så att han har kontroll på egen hand.

Troll gick bra oxå, han har svårt med fösning men fåren är rätt tröga oxå så det är svårt. Måste få till men present, vallkurs för Karin, så jag får inspiration!

Igår träffades jag och Anna för agility, trevligt och givande med en kl 3a från Nynäshamn. Svårt men nyttigt 😛

Monster var inte sig själv igår, trött och verkade illamående. Han åt varken frukost eller lunch och det har ju aldrig hänt förut. Ingen feber men så slö! Han sov hela kvällen och sen var han som tur var piggare och åt sin kvällsmat. Skönt!

Själv sov jag i 10 timmar i natt och känner mig riktigt utvilad! Piggare än på flera veckor, så himla skönt! Det bästa är att jag inte ska jobba i natt heller så jag kan sova en hel natt till 😀

Publicerat på 30 augusti 2009, i Agility, Jobbelijobb!, Just nu, Monster, Troll, Vallning. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Agility och vallning!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: