Sheila

Min nya bil fick namnet Sheila häromdagen. Sheila används i Australien (mitt andra hemland 😛 ) som slang för kvinna eller tjej och jag tycker det passar rätt så bra. Sheila är nämligen väldigt lynnig! Idag dog hon igen, på väg från Ikanohuset. Oljelampan börjar blinka och hon tappar trycket, och det är bara att sätta på varningsblinkers och rulla in mot kanten. Sen hoppar hon glatt igång igen några minuter senare. Och jag som sprejade alla kontakter och bytte bränslefilter igår. Suck. Men jaja, det är inte kris och panik utan vi hittar säkert felet!

Hundarna har haft en rätt tråkig vecka. Troll har gått i koppel alla dagar för säkerhets skull, fast jag har inte sett någon hälta på honom på några dagar. Idag gick han lite lös och det var inga problem, så jag hoppas det är borta, vad det nu var.

Monster har varit lite jobbig, kanske mest för att jag inte jobbat så mycket med dom (tänk att det har ett samband 😛 ) och det har yttrat sig i att han BARA vill klänga och tugga på mina kläder och sitta i knät. Men det kan ju vara bra att det inte är full rulle jämt också 🙂 Vi var på valpkurs i onsdags och Monster har släppt sin valprädsla verkar det som! Han gnällde och var jätteglad och bjöd in till lek 🙂 Han är duktig men blir lätt splittrad och det är ju förståeligt, det är rätt många valpar på kursen! Det blir lite dödtid emellan övningarna och då passade jag på att lära honom nostarget på ett löv och tränade vidare på ”lägg dig” (passivitet). Duktig bebbe 🙂

Sist men inte minst vill jag gratulera ANNA och ASKO som blev AGILITYCHAMPION idag 😀 😀 Så himla duktiga dom är! Inte nog med att Asko är den första västgöten i Sverige att bli champion DESSUTOM har dom tagit certen på bara VINSTER!! Bara BÄST 😀

Publicerat på 13 september 2009, i Just nu, Monster, Troll. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Asko och matte säger tack! Får väl passa så den lille grå inte blir alltför högfärdig av all uppmärksamhet bara 😉

    Gilla

  2. för vem går du valpkursen? *nyfiken*

    Gilla

%d bloggare gillar detta: