Grejer på gång!

Det händer lite här även om det inte gör det i bloggen. Eller ja, inte igår kanske, då låg jag däckad i migrän hela dagen, förutom en timme då Johanna släpade ut mig i Rydskogen med hundarna. Det var jobbigt, inte kul med megahuvudvärk, ångrade mig när jag kröp hem. På kvällen gick Ida ut med vovvarna, en sån ängel!! Tack 😀

Idag har vi börjat med nästa projekt, vovvarna och jag. Den här veckan jobbar vi med Anna och vi mäter ekars omkrets och mängden mulm i hålen, dvs vi klättrar upp till de hål som är under 5 meter i höjd och mäter hur stora hålen är. Det här projektet håller på en vecka undefär, efter det håller vi tummarna att jag får det jobb jag har sökt hos Proffice… Annars får vi kasta oss ut i jobbsökeriet på jakt efter ett mindre relevant jobb för min utbildning och det vore faktiskt tråkigt. Jag VILL hanka mig fram som biolog, allra helst med en fast tjänst förstås. Profficejobbet finns det är hyfsad möjlighet att vi får och då kommer det att bli lite omställningar under en period…

Monster har varit på valpkurs idag och han var jätteduktig! Han har blivit väldigt koncentrerad och går typ fot (!!) när vi ska gå förbi dom andra hundarna. När lärde han sig det liksom? Men det är väl så dom säger, eliteprogrammet finns där redan vid leveransen på såna här border collies 😉 Det håller på att mogna fram nu, jag känner att det är på väg 😉 I vallningen däremot tror jag att vi ska ta en paus tills i vår, just nu springer han runt och skiter i mig. Antingen måste jag sätta press och krav på honom eller så får han mogna i huvudet utan fåren och jag tror inte att han är redo för press än utan då är det bättre att vi tar upp vallningen när han blivit äldre.

Troll har gått riktigt bra i vallningen, är sugen på att starta honom, men frågan är om det finns någon IK1a i närheten? Nu när agilitysäsongen har lugnat ner sig så finns det ju faktiskt lite tid… 😛 Så länge det inte finns något malteserkors så tror jag det skulle gå vägen, just malteserkorset är kanske inte min grej  😉

Publicerat på 29 september 2009, i Jobbelijobb!, Monster, Troll, Vallning. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Åh, valpkurs vad kul 😀

    Gilla

%d bloggare gillar detta: