Egentligen har jag så mycket att säga!

Men så lite tid att göra det på! Jag vill debattera Anna Anka, jämställdhet, genusforskning, sexuell selektion och njutning som drivkraft, men när??? Istället får det bli en vanlig bloggdag, trots allt så händer det spännande saker också!

Jag har fått JOBB 😀 Inget fast, men iaf 2½ månad som fältinventerare för Jordbruksverket! Det kommer ge mig mer arbetslivserfarenhet, pengar och grejer att skriva i CV:t! Hur bra som helst 😀 Det stora problemet är att tjänsten finns i Nyköping så nu måste jag och vovvarna ta oss dit på något sätt. Idag har jag iaf löst hundvakt under utbildningsveckan i Jönköping (TACK Anna och Linnea 😀 ) och bestämt mig för att INTE tävla ÖM den 17 oktober. Jag har också sökt lite bostäder i Nyköping men det är inte helt lätt med två jyckar och med 2 veckors varsel.

Om någon vet någonstans jag kan bo från slutet på oktober till nyår, SNÄLLA hör av er!!!

Nu: over and out 🙂

Publicerat på 01 oktober 2009, i Just nu. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. En sak Hedvig eller 2. Tack för Grattis förståss och VEM ÄR Anna Anka? Egentligen?Häng inte på den lätta .Och….Äh jag gillar dig . Kram L

    Gilla

%d bloggare gillar detta: