Vi stannar i Linkan!

Idag fick jag beskedet att jag fick jobbet i Linköping, det är exakt samma sak med den skillnaden att vi inte behöver flytta! Inte lätt att hänga med i svängarna, igår fixade det sig med boende i Jönåker, idag så får jag säga nej till det. Men det är skönt att slippa flytta  och slippa pendla 🙂 Dessutom, utan extra hyra och mindre bensin = mer pengar över till mig 😉

Monster har idag lyckats med bedriften att kleta in hela sig med hästbajs. Nu luktar bilen inte hallon, däremot luktar Monster lavendel efter en härlig dusch. Monster vrålade i duschen som om jag höll på att döda honom, hm kanske borde göra det oftare? Efter den traumatiska upplevelsen har han sovit som en stock 🙂

Trollis hjälpte till att flytta våra får igår, nu är dom tillbaka hos ägaren och vår ”fårtid” är över för den här gången. Med tanke på att det var ett elände att hämta fåren så var vi beredda på en lång stund med mycket jobb, byta hundar med jämna mellanrum och kanske till slut koppla fåren och leda in dom, men dom rusade in i transporten i full fart! Galet enkelt var det och Troll såg lätt förvånad ut också! På onsdag har vi ett uppdrag till, då ska vi hämta hem Johans får, någon kilometer över hagar och fält. De fåren är rätt så heta så jag kan tänka mig att Troll kommer sova i två dagar efteråt 🙂

Publicerat på 05 oktober 2009, i Fåren, Jobbelijobb!, Monster, Troll, Vallning. Bokmärk permalänken. 14 kommentarer.

 1. Vad härligt, stort grattis till jobbet! 😀

  Gilla

 2. Och den där valpen har jag gått med på att passa…
  Kul med lite vallningsuppdrag och att ni blir kvar i staden! Ska bara hitta ett passande datum för den där champinjontårtan då 🙂

  Gilla

 3. Tage brukade oxå skrika rakt ut när han duschade, men bara när han fick vatten på kulorna…. ?! 🙂 fick då tips om att ha kallvatten istället för ljummet och det funkar!! Inte för att jag förstår varför det skulle vara bättre att skölja pungen i kallvatten än i ljummet men dom är ju lite knasiga 😀

  Gilla

  • Fast Monster skrek när jag duschade framänden så jag tror inte DET var problemet 🙂 Men kulorna är väl lite extra känsliga på de där pojkarna 😉

   Gilla

 4. Härligt att höra att du blir kvar i stan tycker jag!!! 😀

  Gilla

 5. Han som äääälskade att bada som liten 😉

  Gilla

 6. Grattis till jobbet i Lkpg. Fnissade när jag läste om Monster i duschen. Han skrek väl för att han ville fortsätta lukta hästskit, han som gjort sig besväret att gnugga in det i pälsen :-).
  Härom dagen när jag vallade Sinik på skogsväg stelnade hon till och stod blickstilla plus stirrade in mot skogen. Vi gick FORT därifrån för jag tror hon kände av vildsvin. Har man fobi så har man! Matte alltså, inte hunden.

  Gilla

 7. Vad bra!!! Kunde definitivt inte bli bättre för er skull!! Och skulle ni bli sugna på vallning vet du var det finns får 😉 kram

  Gilla

 8. Grattis till jobbet här i stan. Nu har du ju kontakten ifall Nyköping skulle bli aktuellt igen.

  Gilla

 9. Tjohooo va kul!! Grattis! Nu tar vi en champion/nytt jobb fest utan fyrbenta snarast! Kram kram

  Gilla

%d bloggare gillar detta: