Snö!

Idag har jag upplevt årets första snö! En ganska obehaglig upplevelse faktiskt eftersom jag stod stilla i gummistövlar med snömodd runt fötterna och det kändes allvarligt som att någon illasinnad människa hällt kolsyresnö i stövlarna! Jag har alltså idag även kastat årets första snöboll!

Jag befinner mig i Jönköping den här veckan, jag är nämligen på kurs med det nya jobbet som börjar på måndag! Jag ska inventera i blockinventeringen, alltså mäta upp arealer av betesmark. Det innebär att jag den här veckan bor på hotell, äter hotellfrukost och äter på restaurang. Det är INTE helt fel kan jag säga 😛 Igår var jag duktig och sprang efter kursen, idag bastade vi med folköl. Mycket trevligt 😀

Vovvarna är utleasede, Monster bor hos Anna och vättarna och Troll bor hos Linnea, Per och Kasper! Väldigt gulligt av er, jag lovar att passa era vovvar vid tillfälle! Det verkar iaf gå bra, Monster har ju energi till tusen, men sån är han ju i vanliga fall också 😉 Troll har dragit Linnea runt i spåret, han är ju onekligen väldigt trevlig att springa med 😛

Nu är jag trött, sova blir det strax!

Gonatt!

Publicerat på 13 oktober 2009, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Snö!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: