Vardagen…

..lunkar på och livet rullar in i någorlunda vanliga hjulspår igen. Vad nu ”vanliga hjulspår” är? Jag har ju nu det fjärde jobbet för i år, livet är inte statiskt. Bloggen har legat ganska nere ett tag, planen är att ta upp mer bloggande, samtidigt som jag inte vill offra för mycket tid på den heller.

Jyckarna och jag är trötta på kvällarna efter heldagar ute i fält och fokus ligger på att må bra framför allt. Min hälsa har nämligen blivit lite lätt lidande av diverse stressmoment runt omkring.

Troll och jag har iaf plockat hem Johans får, någon km förbi villor, trädgårdar, diken och andra små hinder. Troll var alldeles för het i början, men efter att ha jobbat med tempot och gått halva sträckan ungefär så dämpade han ber sig och hittade tempot. Duktig kille var han!

Monster är söt och charmig och busig, livrädd (!) för duschen och har full fart utomhus! Dessutom en riktig knähund 😛

Nu väntar strax sängen!

Ha det gott, tack för alla värmande ord och ta hand om varandra!

Publicerat på 27 oktober 2009, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Vardagen….

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: