Hund på jobb, men brist på träning

Mina vovvar följer med mig varje dag på jobbet. Dom hänger i bilen, men framför allt så dräller dom i hagarna medan jag går omkring och uppskattar fodervärden. Fördelarna är många, dom behöver inte var själva nästan nånting, deras vardag är betydligt mer stimulerande än om dom vore hemma, dom är trötta när vi kommer hem och jag också är trött. Men det finns ju också nackdelar… Som att hundarna är genomskitiga och måste bada varje dag, och att dom skitar ner tjänstebilen så jag kommer få ett mindre helvete att städa den sen 😛 Men den största nackdelen är att vi är för trötta för att träna! Efter att ha varit aktiva i 8 timmar så känns det inte så lockande att gå ut och träna, dessutom i mörker! Hundarna sover och jag segar i soffan, seg efter att ha gått ute hela dagen. Men jag hoppas att det inte blir kris och katastrof för det, får träna Monster lite ute i hagarna och så tänker jag att träna hinner vi, han är ju bara bebis än… Och så är han ju en snabbtänkt bc så allt kommer ju sitta den dagen jag tar upp det…? Eller?

Publicerat på 30 oktober 2009, i Jobbelijobb!. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Det finns hundskydd att köpa till bilen, t ex på Biltema. Måste du duscha dem varje dag…? smutsen brukar ramla av när den torkar. Ett gott råd: ge dig själv lite tid att hitta rytmen med nya jobbet, både du och hundarna kommer snart igen. När ni vant er vid de nya rutinerna. Trevlig helg!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: