Hmm..

Och så läste jag min alldeles egna blogg och scrollade nedåt och upptäckte att det svänger väldigt i mina inlägg. Och det gör det ju faktiskt i livet också. Ena dagen så skriver jag medan tårarna trillar ner mellan tangenterna och ett par dagar senare så känner jag mig glad. Och imorgon kanske jag känner mig ledsen igen.  Kontentan och vad jag egentligen vill säga är nog att mitt i perioderna av ledsamhet så kommer öar av bara må-bra. Och att vi måste ta vara på öarna av må-bra i det ledsamma så att det inte blir tidvatten och allt bra drunknar i det tråkiga.  För det är ju så att det tråkiga finns ju ganska nära att tänka på om man vill och ofta även när man inte vill, medan det är svårare att hitta må-bra-öar när man är ledsen. Så jag kramar det ledsna och hyllar det bra och nu ska jag verkligen sova och imorgon är en ny dag där jag förhoppningsvis inte länge har ont i halsen. So long!

Publicerat på 13 november 2009, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Hmm...

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: