Snö = uttråkat Monster

Ingen har väl missat att det vräkt ner snö över södra Sverige igår och idag? Snöstorm kan man närmast kalla det här, blåsigt och säkert en dm snö bara idag. Eftersom snön gör att man inte ser marken så går det inte längre att inventera utan nu är det innejobb som gäller! Monster är högst missnöjd med arrangemanget, han vill vara ute och rasa i snön och busa med storebror! Jag försöker berätta för honom att han har det väldigt bra eftersom han får hänga på kontoret och gnaga ben, MEN han är väldigt missnöjd ändå. Gny gny, gnäll gnäll… Och det ger ju resultat förstås när man är lite gnällig, så nu har jag tränat båda killarna lite genom att försöka få dom att stå med alla tassarna i en låda. Båda hundarna lyckades, men bara Troll förstod själva meningen med övningen. Monster hamnade där lite mer av misstag med alla fyra tassarna, fast han var helt med på noterna med framtassarna! Det kommer nog bli lite mer shaping under de här dagarna kan jag misstänka, det finns inte massor att göra eftersom projektet stängs ner vid nyår.

Ikväll ska vi starta igång en studiecirkel i mental träning i tävlingssituationen. Det är väl inte exakt vad den heter, men poängen är att vi ska  bli bättre tävlingsmänniskor. Det ska bli kul och intressant och väldigt väldigt nyttigt! Deltagarna i förra omgången har ju lyckats väldigt bra efter kursen, (bl a två reserver till landslaget!!) så förhoppningarna är stora nu inför nästa säsong 😛

Publicerat på 16 december 2009, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Snö = uttråkat Monster.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: