Smått och gott

Dan före dopparedan och jag sitter hemma och äter frukost. Vi ska snart gå till jobbet en sväng, men det finns inte mycket att göra där just nu, projektet läggs ner vid nyår och därmed är jag också arbetslös för första gången sen jag blev klar med plugget. Det blir en ny erfarenhet, men förhoppningsvis löser det sig med jobb och eftersom jag numera är berättigad till a-kassa så kommer vi att överleva ändå 🙂

Sheila, min bil, blev inlämnad igår för att byta ett hjullager och en gummidamask till drivknuten och det gick bra. Benny sa visserligen att knuten var sliten men att han trodde att jag kunde åka ett år till med den. Tji fick vi, den sprack på väg ut från verkstaden. Bilen är alltså helt köroduglig och ska förhoppningsvis fixas idag, tillsammans med nya bromsar…. Den där bilen var INTE årets bästa köp 😦

Monster (som till skillnad från Sheila ÄR årets bästa köp!!) har fortfarande hosta, särskilt på nätterna. Väldigt tråkigt och jag tycker att han kan bli frisk nu! Tänkte köpa maskmedel igen, det verkar klia i rumpan på honom och kanske är det mask som sätter ner hans immunförsvar så att han inte slutar hosta? Han har ju ätit en del bajs under hösten, lilleman, och sånt kan ju sätta sina spår.

Troll är iaf pigg och glad 🙂

Idag ska jag fixa de sista julklapparna och hämta bilen, imorgon blir det julafton med P,  juldagen firar jag med mor, bröder och brorsdöttrar och annandagen med far och småbröder (oj vad många bröder jag har egentligen, 4 st!!!). Och, nu höll jag på att glömma, jag måste ju fixa årets julkort också!!! Luvor har köpts särskilt för ändamålet, så är det bara motiven som ska arrangeras 😀 Något att se fram emot under dagen alltså 😛

Publicerat på 23 december 2009, i Just nu. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

 1. Men vilken otur med bilen!
  Det had varit trevligt att ta en promenad någon dag, men det ser ju ut att få vänta med tanke på Monsters hosta.
  Hoppas du får en trevlig jul!

  Gilla

 2. Usch nu kom jag att tänka på mask… hosta kasn vara ett av symptomen… ”Spolmasklarverna vandrar sedan i kroppen genom levern till lunga för att hostas upp, sväljas ned i mage-tarm och därefter utvecklas till vuxen mask.” http://www.sva.se/sv/navigera/Djurhalsa/Hund/Parasiter/Spolmask/

  Gilla

  • Tanken har slagit mig också, hade något svagt minne att det kan vara så? Isf borde ju hostan försvinna nu när han är maskad.. *Hoppas!*

   Gilla

%d bloggare gillar detta: