Än hit, än dit

Dåligt med uppdateringar senaste tiden, vilket förstås kan förklarar med jul 🙂 Julen har varit kanon, firade med Pascal på julafton och det var väldigt mysigt, lugnt och med en massa tid att bara ta det lugnt 🙂 Sen har jag varit hos familjen, trevligt det med!

I morgon bär det iväg norrut för en natt i Uppsala och sen en vecka i Åre! Det ska bli jättekul, nackdelen är bara att det kommer bli rasande kallt, mellan 15-25 minusgrader hela veckan. Men med mycket kläder ska det nog gå! Det var 6 år sen jag stod på ett par skidor så det blir spännande 😛

Troll och Monster ska bo hos pappa, jag är lite orolig hur det ska gå med slyngelmonstret, men hoppas att han håller sig någorlunda i skinnet. Fördelen med att ha dom på landet över nyår är annars att dom nästan kommer slippa smällare helt! Bara det som grannarna och familjen skjuter är ju väldigt mycket mindre än vad som smälls här i stan. Dessutom är det ju lite bra att Monster får bo med barn och katter så det avdramatiseras lite. Framför allt katter är ju bra om det bli vardagsmat och eftersom pappas katter är väldigt hundvana så är dom ju bra att träna på. Pascals katter är lite lätt rädda för mina hundar om man säger så, och tyvärr tycker Monster är det är extra spännande då.. Så en kattvänjningsvecka är nog inte helt fel 🙂

Det komer kanske inte bli så mycket bloggat i veckan nu så jag säger redan nu GOTT NYTT ÅR på er alla där ute!!

Kramkram!!

Publicerat på 28 december 2009, i Just nu. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. haha 😀 ”Framför allt katter är ju bra om det bli vardagsmat”
    Gott Nytt År!

    Gilla

  2. Malin o Knutte

    Hörde att du brutit armen, din stackare. Krya på dig!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: